Menü
Kosár

Rush ultra strong

Rush ultra strong
Rush ultra strong
Hot
Rush ultra strong
Rush ultra strong
Rush ultra strong
Award Winner
Assign specific blocks to specific products. The most comprehensive product selection rules in Opencart.

RUSH original Special EU formula.
Hatóanyag:Pentil Nitrite.
10ml.
CAS száma: 463-04-7

a Rush EU formula megújult hatóanyaga a Pentil-nitrit..Minden általunk forgalmazott termék megfelel az Állami Népegészségügyi Intézet és az EU előírásainak
Használati utasítás:

Az általunk forgalmazott bőrtisztítók kifejezetten az erotikus bőrruházat, valamint a bőrből készült erotikus játékok és kiegészítőinek tisztítására, karbantartására, kondícionálására szolgálnak. A bőrtisztítók használatához alkalmazzon mindig tiszta pamutkorongot vagy anyagot, finoman dolgozza a folyadékot a bőrbe. Először kis felületen próbálja ki, hogy változtat e az anyag a felhasznált terület színén, mivel sok fajta bőr létezik a piacon. Ez után döntse el, hogy tovább folytatja- e a tisztítást. Használat után hagyja megszáradni a bőrt. Mindig jól szellőző helyen végezze a folyamatot, vigyázva arra, hogy bőrre- szembe ne kerüljön!
A Rush aroma EU formula nem rendelkezik kábító hatással, azaz nem minősül még könnyű drognak sem. Közvetlenül ne lélegezd be, ne inhaláld az orrodon keresztül mivel az ily módon történő rendszeres használata légúti károsodást okozhat. a Rush aroma fokozottan tűzveszélyes, használata közben ne dohányozz, és ne használj a közelében nyílt lángot. Ne használd ha keringési problémád van,illetve ha valamilyen gyógyszert szedsz. Ha a bőrödre került,szemedbe fröccsent vagy lenyeltél belőle azonnal öblítsd le/ki bő vízzel és fordulj orvoshoz!

  • Készlet: Raktáron
  • Termékkód: IMP-000954
  • EAN: 15500000021828
3.990 Ft
Nettó ár: 3.142 Ft