Menü
Kosár

Rush Original EU 10ml

Rush Original EU 10ml
Award Winner
Assign specific blocks to specific products. The most comprehensive product selection rules in Opencart.

RUSH original Special EU formula. BŐRTISZTÍTÓ # Hatóanyag:Pentil Nitrite.
10ml.
CAS száma: 463-04-7

a Rush EU formula megújult hatóanyaga a Pentil-nitrit..Minden általunk forgalmazott termék megfelel az Állami Népegészségügyi Intézet és az EU előírásainak...Ezek a termékek bőrtisztítók.
Az ebből származó bármilyen -- más jellegű-- felhasználás a fogyasztó felelőssége.

Használati utasítás:

Az általunk forgalmazott bőrtisztítók kifejezetten az erotikus bőrruházat, valamint a bőrből készült erotikus játékok és kiegészítőinek tisztítására, karbantartására, kondícionálására szolgálnak. A bőrtisztítók használatához alkalmazzon mindig tiszta pamutkorongot vagy anyagot, finoman dolgozza a folyadékot a bőrbe. Először kis felületen próbálja ki, hogy változtat e az anyag a felhasznált terület színén, mivel sok fajta bőr létezik a piacon. Ez után döntse el, hogy tovább folytatja- e a tisztítást. Használat után hagyja megszáradni a bőrt. Mindig jól szellőző helyen végezze a folyamatot, vigyázva arra, hogy bőrre- szembe ne kerüljön!
A  Rush aroma fokozottan tűzveszélyes, használata közben ne dohányozz, és ne használj a közelében nyílt lángot. Ha a bőrödre került,szemedbe fröccsent vagy lenyeltél belőle azonnal öblítsd le/ki bő vízzel és fordulj orvoshoz!

  • Készlet: Raktáron
  • Termékkód: RushEU
  • EAN: 1100000007208992
3.500 Ft
Nettó ár: 2.756 Ft